Hari Poter

Ugašen sajt Pottermore – postao WizardingWorld

Novi Wizarding world sajt

Sajt Pottermore više ne postoji – vest koja je najavljivala spajanje Pottermore i Wizarding Worlda, sada je i zvanično potvrđena. Projekat koji je Dž. K. Rouling najavila pre osam godina, otišao je u istoriju. Kada odete na Pottermore sajt, automatski ste preusmereni na novi WizardingWorld.com. Čini se da je ovo pokušaj da se Fantastične zveri više približe svetu Harija Potera, sudeći po tome kako sajt izgleda.

WizardingWorld.com je objavio da je sada dostupan zvanični Harry Potter fan klub, novi sajt i nova ceremonija razvrstavanja. Takođe, najavljena i nova aplikacija. O tome više pročitajte OVDE.

HARI POTER FAN KLUB

Na sajtu je najavljen i zvanični Hari Poter fan klub, koji će svojim članovima omogućiti newsletter i benefite. Ekskluzivne informacije, događaji, posebni kvizovi i glasanja, kao i aplikacija – sve je deo fan kluba. Nije do kraja otkriveno šta će sve članstvo doneti, ali se zna da oni koji imaju koji ekstra galeon, mogu da se učlane u Wizarding World Gold klub, koji za godišnju članarinu donosi poseban poklon, kao ekskluzivne i posebne ponude. Za sada još uvek nije poznata cena članarine.

REDIZAJNIRANA CEREMONIJA RAZVRSTAVANJA

Na društvenim mrežama je već duže vreme najavljivano da će ceremonija razvrstavanja biti redizajnirana – i to se konačno desilo. Svi koji žele mogu da se ponovo razvrstaju. Najavljeno je da su pitanja i dalje kreirana od strane Dž. K. Rouling, ali da sada Šešir dolazi kod nas zahvaljujući virtuelnoj realnosti. Ljudi koji rade na sajtu nas uveravaju da nova ceremonija neće dovesti do konfuzije gde pripadate, već će omogućiti da potvrdite svoj ponos Hogvortske kuće. Više detalja pogledajte OVDE.

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Hari Poter