Fantastične zveriHari PoterNovosti

Nova aplikacija se sprema!

Wizarding World Digital – tim koji stoji iza sajta Pottermore u saradnji sa Warner Bros-om stvorio je novu aplikaciju o našem magičnom svetu!

Aplikacija će biti prepuna svežih karakteristika, novih kvizova i još iznenađenja u kojima ćemo uživati. Ova aplikacija je i zvanični pratilac Fantastičnih zveri o kojima će nas izveštavati. Sadržaće vesti, ankete, a obaveštenja će stizati direktno nama, kao i nova rubrika Wizarding Weekly koja će izlaziti svake srede. Trenutno se radi na stvarima koje će aplikaciju učini još više magičnom.

Fanovi sa Novog Zelanda su već isprobali novu aplikaciju, posle njih su to uradili i fanovi iz Kanade i Australije, dok sada to mogu učiniti fanovi iz Velike Britanije, Irske i SAD-a.

Pored tradicionalnih vesti i kvizova sličnim onima sa sajta Pottermore, aplikacija je prepuna nove magije, više je interaktivnog tipa, posebno u delu sa Šeširom za razvrstavanje. Takođe, ako znate gde da tražite, pronaći ćete mnoštvo tajnih kodova za otključavanje.

Aplikacija je obogaćena video-klipovima. citatima i pitanjima na kojima ćete testirati svoje znanje, kao i sa još mnogo neotkrivenih iznenađenja.

Na nama u Srbiji ostaje da sačekamo da aplikacija bude dostupna i kod nas!

Jelena
Jelena radi kao Neizrecivi u Odseku za misterije u Ministarstvu magije i čuva najveće tajne magijskog sveta. Pripada kući Sliterin i proučava Nemušti jezik. U slobodno vreme voli da proba razna Krem piva i da obilazi škole magije širom sveta. Ponosni je vlasnik Pigmejske pufne po imenu Kleopatra.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *