Hari PoterNovosti

UDARNA VEST: HBO Max u pregovorima o snimanju ‘Hari Poter’ serije

Hari Poter serija je u planu za HBO MAXHollywood Reporter javlja da su neimenovani izvori potvrdili ovu vest, navodeći da je održan niz sastanaka sa scenaristima kako bi razgovarali o idejama kako da voljeni serijal prenesu na TV ekrane.

I dok je vest da su HBO Max i Warner Bros u pregovorima oko serije, za sada još uvek nikakav dogovor nije sklopljen. „Nema rada na Hari Poter seriji u studiji ili na streaming platformi“, navedeno je u odgovoru kompanije na upit novinara.

Dalje širenje Hari Poter univerzuma ostaje prioritet za HBO Max i Warner Bros, koji zajedno sa Dž. K. Rouling, polažu prava na franšizu, piše Hollywood Reporter.

Vest da su pregovori o seriji u toku ne bi trebalo da bude iznenađenje s obzirom na to koliko je franšiza vredna za Warner Bros. Osam filmova je do sada zaradilo više od 7 biliona dolara širom sveta. Planovi o širenju serijala na ovaj način su očekivani, kako WarnerMedia radi na prioritizaciji svog streaming servisa. HBO Max je predstavljen šrošle godine i predstavlja servis na kome gledaoci mogu da uživaju u velikom broju filmova i serija, uključujući i nekoliko ekskluziva.

Veći deo sveta je čuo za serivs nakon što je najavljeno da će ponovo okupiti ekipu serije Prijatelji kako bi snimili specijal koji je trebao da bude emitovan na početku rada servisa, ali je sve pomereno zbog pandemije.

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

More in Hari Poter