Fantastične zveri

Pogledajte nove postere za Fantastične zveri 3 u susret novom trejleru

Warner Bros. objavio je nove postere aktuelnih ali i novih likova koji su deo filma Fantastične zveri: Dambldorove tajne. Ovaj prednastavak Hari Poter franšize vodi nas u tridesete godine prošlog veka i bavi se umešanošću čarobnjačkog sveta u Drugi svetski rat, budući da moć Gelerta Grindelvalda nastavlja da raste velikom brzinom. Albus Dambldor, sa ciljem da povrati i očuva mir, gradi svoj tim sačinjen od čarobnjaka i veštica kojima može da veruje, na čelu sa Njutom Skamanderom, kako bi zaustavio Gelerta Grindelvalda, istovremeno se boreći sa željom da se u čitavoj situaciji drži po strani.

Edi Redmejn kao Njut Skamander i Džud Lo kao Albus Dambldor nalaze se na čelu sjajne glumačke ekipe  trećeg dela Fantastčnih zveri koju čine: Ezra Miler, Den Fogler, Alison Sudol, Kalum Tarner, Džesika Vilijams i Ketrin Vaterston. Novina u ovom filmu biće takođe i Mads Mikelsen kao Gelert Grindelvald. Mikelsen je ulogu ovog moćnog čarobnjaka dobio umesto Džonija Depa, koji je morao da se povuče zbog sudskog procesa koji se vodi između njega i njegove bivše supruge Amber Herd. Zbog ovih promena ali i zbog celokupne situacije sa korona virusom, premijera Dambldorovih tajni je odlagana, a konačno ćemo dugo iščekivani treći deo franšize moći da pogledamo u bioskopima u aprilu.

Zvaničan tviter nalog WizardingWorld-a objavio je postere likova koji su deo filma Fantastične zveri: Dambldorove tajne. Svi koji su obožavali prvi i drugi deo Fantastičnih zveri – obožavaće i Dambldorove tajne. Ključni momenat je povlačenje linije između dobra i zla i opredeljivanje likova za jednu ili drugu stranu. Na primer, sećamo se Kvini koja se pridružila Grindelvaldu. Da li će se nešto promeniti? Takođe, jedan od novih likova je Helmut čiju ulogu tumači Aleksandar Kuznecov, koji će biti deo mračne strane. Takođe, on je jedini koji na posterima ne drži štapić. Šta to znači? Sve tajne otkrićemo u aprilu, a do tada – pogledajte nove postere i pripremite se za novu dozu magije.

Džud Lo kao Albus Dambldor

Edi Redmejn kao Njut Skamander

Viktorija Jejts kao Banti

Vilijam Nadilam kao Jusuf Kama

Kalum Tarner kao Tezeus

Džesika Vilijams kao Lali

Den Fogler kao Džejkob

Ričard Kojl kao Aberfort

Mads Mikelsen kao Grindelvald

Ezra Miler kao Kredens

Alison Sudol kao Kvini

Popi Korbi-Tuč kao Vinda

Aleksandar Kuznecov kao Helmut

Tedi

Piket

Kristina
Kristina radi u Ministarstvu magije, u Odseku za sprovođenje magijskih zakona kao Auror i  predaje Odbranu od mračnih veština na Hogvortsu. Svoje slobodno vreme najčešće provodi uz knjigu i šolju čaja, slušajući Celestinu Vorbek. Poslednjih godina se zalaže za apsolutnu zabranu spravljanja i upotrebe ljubavnog napitka i radi na smišljanju čini koja će moći da otkrije njegovo prisustvo u hrani ili piću.

    You may also like

    Leave a reply

    Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *