Fantastične zveri

VIKEND MAGIJE 9. i 10. aprila za ljubitelje fantastike u CineStar bioskopima

VIKEND MAGIJE održaće se 9. i 10. aprila uz panel u saradnji sa Čarobnom knjigom o magičnom svetu Dž.K.Rouling i originalne magične sadržaje: MMR escape room u znaku magije, zanimljive kvizove u saradnji sa fandom sajtom magije “Probušeni kotao” i pretpremijerno prikazivanje blokbastera Warner Bros. Studija „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ .

Ljubitelji fantastike moći će ceo vikend da uživaju u projekcijama filma u svim CineStar bioskopima, dok je  centralni događaj namenjenim svetu Dž.K.Rouling planiran u subotu 9. aprila od 18.30 u Cinestar 4DX bioskopu u Ada Mallu, kada će se održati panel FANTASTIČNI FENOMEN DŽ.K.ROULING u saradnji sa Čarobnom knjigom, gde će se panelisti osvrnuti na književnost i filmove iz franšiza “Fantastične zveri “ i predstaviće na koji je način magični svet i svet čarobnjaka uticao na odrastanje brojnih  generacija, bez obzira na starosno doba. Moderatorka panela biće novinarka Ivana Adamović, a panelisti su Isidora Aćimov, sociološkinja, i Miljan Tanić, novinar i prevodilac

Ovo je i retka prilika da se prvo prikaže  film iz franšize, pre knjige koja će biti objavljena kasnije, u toku leta. Upravo iz tog razloga  biće podeljeno i nekoliko vaučera za najsrećnije, za besplatnu knjigu „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ koja će biti objavljena u julu mesecu, a najsrećniji posetioci tokom vikenda u svim CineStar bioskopima  moći će da osvoje čarobni štapić – oficijalni gedžet iz filma,  knjige, kao i vaučere sa popustom za čarobne sobe u MMR Escape room uz kupljene 2 ili više ulaznica.

Film „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ studija Warner Bros. Pictures, u distribuciji Blitz filma vraća publiku u svet magije  slavne autorke Hari Poter serijala, Dž.K. Rouling. U najnovijem delu franšize profesor Albus Dambldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svetom. Kako ne može sam da ga zaustavi, pomaže mu Njut Skamander, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog “normalca”. Da podsetimo, pored sedam romana iz glavnog serijala o Hariju Poteru, Džoana Rouling je tokom godina napisala i prateće knjige koje se bave novim aspektima sveta magije koji je stvorila.

0550

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *