Fantastične zveriHari Poter

Geek Gear Wizardry Box – kutija prepuna iznenađenja za sve Hari Poter ljubitelje!

Geek Gear kutija

Ljubitelji Harija Potera i Fantastičnih zveri često su u potrazi za replikama i proizvodima koje mogu da dodaju svojoj kolekciji. Zato vam danas predstavljamo jedan poseban proizvod: kutiju prepunu poklona koji će obradovati sve fanove. U pitanju je Geek Gear Wizardry Box!

ŠTA JE TO BOX SUBCRIPTION?

Dosta popularnija u Americi i Velikoj Britaniji, Box Subscription servis nudi mogućnost da svakog meseca dobijete kutiju prepunu proizvoda vezanih za određenu temu ili branšu. Najpopularnije su kutije sa proizvodima za negu i lepotu, ali sve više ljudi poručuju kutije vezane za fandome. Geek Gear Wizardry Box je inspirisana svetom magije koji toliko volimo.

DA LI JA MOGU DA PORUČIM OVU KUTIJU?

DA! Poručivanje je jednostavno i ide preko sajta, gde popunjavate svoje podatke. Možete da odaberete jedan mesec ili više, a nakon što popunite svoje podatke, prva sledeća kutija biće poslata na vašu adresu. Cena jedne kutije je 25 funti (oko 3.200 din), a poštarina je 11 funti (1.400 din).  Jednostavno poručite svoju kutiju na linku OVDE.

ŠTA SE DOBIJA U KUTIJI?

Zahvaljujući saradnji, naš tim je dobio priliku da zaviri u oktobarsku kutiju koju nam je Geek Gear poslao kao poklon, i evo šta vas sve očekuje u njoj:

0318

You may also like

Leave a reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *