Čarobnjački svet 101Hari PoterNovostiProbušeni kotao

LEGO izbacuje nove ,,Hari Poter i Vatreni pehar“ komplete igračaka

Novi komplet igračaka

LEGO kompanija je vrvela od najava vezanih za komplete igračaka koji se tiču magičnog sveta. Prethodno smo čuli za komplete koji ilustruju kadrove iz ,,Harija Potera i Zatvorenika iz Askabana“ i ,,Harija Potera i Vatrenog pehara“. Danas donosimo vesti o dva nova kompleta igračaka vezanih za ,,Harija Potera i Vatreni pehar“.

Nov ,,Hari Poter i Vatreni pehar'' komplet igračaka

Novi komplet igračaka

Nove ,,Hari Poter i Vatreni pehar'' igračke

Nove ,,Hari Poter i Vatreni pehar“ igračke

Bobatonske kočije: dolazak na Hogvorts donosi nove minijaturne figure Hagrida, Madam Maksim, kao i Fler i Gabriel Delaker. Kočije vodi Pegaz koji leti kroz vazduh, ali jednom kada sleti može se remontovati u prostor za život za Madam Maksim i njene studente. Taj prostor ima dva sprata i uključuje krevete, rafove i stolove! Ovaj komplet je savršen dodatak za bilo kog obožavatelja ,,Harija Potera i Vatrenog pehara“ i koštaće 49.99 dolara.

Novi ,,Hari Poter i Vatreni pehar'' komplet igračaka

Novi ,,Hari Poter i Vatreni pehar“ komplet igračaka

Nov ,,Hari Poter i Vatreni pehar'' komplet igračaka

Stižu nove ,,Hari Poter i Vatreni pehar“ igračke!

Drugi komplet igračaka ističe i donosi scene koje prikazuju kraj filma. Uzdizanje Voldemora uključuje minijaturne figure Harija ( u njegovoj uniformi sa Tročarobjačkog turnira), Voldemora, Pitera Petigrua i Smrtoždere. Komplet uključuje i sve što je Petigruu bilo neophodno kako bi izvršio Voldemorov zadatak, a igračkice koje se odnose na scenu u kojoj se Hari i Voldemor bore na groblju, donose minuciozne detalje. Set, takođe, poseduje skrivenu pregradu gde možete postaviti Voldemora i onda gledati kako se izdiže praktično iz zemlje. Prilično jezivo! Na veliku žalost, komplet ne uključuje i leš Sedrika Digorija što je, možda, dobra stvar. Ovaj set će koštati 19.99 dolara.

LEGO je najavila da će ovi kompleti biti u prodaji u avgustu Koji ćete vi želeti da ugrabite? Podelite to s nama!

Izvor:  www.mugglenet.com

 

Miloš
Posle Hogvortsa, dugo sarađivao s Lunom Lavgud na olakšavanju života vodenim plimpijima i istraživanju novih vrsta zveri. Trenutno predaje ,,magijsku" književnost na Hogvortsu i sarađuje pri projektu ,,Izistinska istorija veštica kroz vekove".

Možda vam se dopadne i...

Postavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Još tekstova iz teme: Čarobnjački svet 101